Honlap
Üdvözöljük Tomajmonostora honlapján!
PÁLYÁZATI FELHIVAS PDF Nyomtat Email
Írta: Csőke Attila   
2018 november 14., szerda 07:34

- PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Tomajmonostora Község Önkormányzat tulajdonát képező traktor pályázati eljárás útján történő értékesítésére (LETÖLTÉS)

 

- PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Tomajmonostora Község Önkormányzat tulajdonát képező lovak pályázati eljárás útján történő értékesítésére (LETÖLTÉS)

Utoljára frissítve 2018 november 14., szerda 07:42
 
Pályázat védőnő munkakör betöltésére PDF Nyomtat Email
Írta: Csőke Attila   
2018 november 13., kedd 14:42

A pályázati kiírás letöltése PDF formátumban.

 
TÁJÉKOZTATÓ A TÉLI REZSICSÖKKENTÉS KORÁBBI INTÉZKEDÉSEIBEN NEM RÉSZESÜLT, GÁZ-VAGY TÁVHŐ-SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSSEL NEM RENDELKEZŐ HÁZTARTÁSOK RÉSZÉRE PDF Nyomtat Email
Írta: Csőke Attila   
2018 augusztus 28., kedd 08:59

Tisztelt Tomajmonostorai Lakosok!

 

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat alapján a Kormány a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek. Háztartásonként egy darab, igénybejelentés nyújtható be az érintett helyi önkormányzatnál, legkésőbb 2018. október 15. napjáig, amely határidő elmulasztása jogvesztő.

 

Jelen eljárásrendben:

 

háztartás: a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdésének f) pontja szerint az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.

 

Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben már részesült, azaz az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő lakossági földgázfogyasztók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 37/2018. (III.8.) Korm. rendelet szerinti fogyasztásnövekedés finanszírozását segítő juttatásban részesült lakossági fogyasztó vagy fogyasztói közösség, illetve a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III.12.) Korm. rendelet szerinti, a téli fogyasztási időszakban bekövetkező fogyasztásnövekedés finanszírozását segítő árkompenzáció jóváírásban részesült, távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági fogyasztó.

 

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

 

Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

 

A Korm. határozat szerint a természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi egyéb, például szállítási, darabolási költséget.

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a benyújtott igényeket ellenőrzi.

 

Igénylőlap személyesen az Abádszalóki Közös Önkormányzati Hivatal Tomajmonostorai Kirendeltségén kérhető (Tomajmonostora, Széchenyi út 63.) vagy Tomajmonostora Község Önkormányzata honlapjáról letölthető. Letölthető továbbá az Adatkezelési tájékoztató és az Eljárásrend.

 

A jogosultak a kitöltött, aláírt igénylőlapot 2018. október 15-ig nyújthatják be az Abádszalóki Közös Önkormányzati Hivatal Tomajmonostorai Kirendeltségéhez ügyfélfogadási időben (Tomajmonostora, Széchenyi út 63.) Bodnárné Pomaházi Edit szociális ügyintézőnél vagy postai úton.

 

Tomajmonostora Község Önkormányzata

 

Letölthető dokumentumok:

Utoljára frissítve 2018 augusztus 28., kedd 09:13
 
„Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Karcag Város, valamint a Tisza-tó térségében, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” PDF Nyomtat Email
Írta: Csőke Attila   
2018 június 15., péntek 07:36

Kattintson a képekre a nagyobb méretért.

 
Kormányablakok és okmányirodák ügyfélfogadási rendje 2018. április 6. (péntek) és április 08. (vasárnap) között PDF Nyomtat Email
Írta: Csőke Attila   
2018 március 21., szerda 12:29

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. évi országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő valamennyi kormányablak és okmányiroda 2018. április 06. (péntek) és 2018. április 08. (vasárnap) között, reggel 07:00 órától este 19:00 óráig tart nyitva.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy április 06-án (péntek) 07:00 és 08:00, illetve 15:00 és 19:00 óra között, valamint április 07-én (szombat) és április 08-án (vasárnap) 07:00 és 19:00 óra között - a hivatalos ügyfélfogadási időn kívül - a választáson való részvételi lehetőség biztosítása érdekében, kizárólag az alábbi ügytípusok intézésére lesz lehetőség:

  • ideiglenes személyazonosító igazolvány kiadása
  • a személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány pótlása
  • az elkészült, személyazonosításra alkalmas okmányok (személyazonosító igazolvány, útlevél, valamint kártya formátumú vezetői engedély) átvétele

 

Kunhegyesi Járási Hivatal

Utoljára frissítve 2018 március 21., szerda 12:36
 
«ElsőElőző123456789KövetkezőUtolsó»

page 3 of 9
Copyright © 2022 Tomajmonostora Község Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad szoftver.
Magázó magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal
 

e-Ügyintézés

 

Pályázati eredmények

ÉAOP-5.1.2/D-2-09-2009-0013 Csapadékvíz elvezetés

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér

Magyarország.hu