Honlap Közbeszerzés Közbeszerzés 2017
Egészségügyi alapellátás fejlesztése Tomajmonostorán TOP-4.1.1-15-JN1-2015-00004 PDF Nyomtat Email
Írta: Csőke Attila   
2017 október 25., szerda 07:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÓ

 

AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS FEJLESZTÉSE TOMAJMONOSTORÁN” c. PROJEKTRŐL
Projektazonosító szám: TOP-4.1.1.-15-JN1-2016-00004

 

A TOP-4.1.1-15 – Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című konstrukció keretében nyert 100 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével tervezi megvalósítani a település új orvosi rendelőjét, az új orvosi rendelő felszereléséhez kapcsolódó eszközbeszerzést, valamint a régi orvosi rendelő épületének felújítását és új funkciójának kialakítását Tomajmonostora Községi Önkormányzat. A projekt alapvető célja, hogy megvalósuljon és elérhetővé váljon az ellátási területen élő 1014 fős együttes lakosság életminőségének növelése, az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés megteremtése, a szolgáltatási hiányok megszüntetésével, a területi egyenlőtlenségek csökkentése.

 

A Tomajmonostora, Petőfi Sándor utca 5. szám alatti ingatlanon létesítendő új épület fejlesztés eredményeképpen 1 db (nettó alapterület 237,6 m2) a kor színvonalának megfelelő, a lakossághoz közeli, alapellátást (vegyes praxis, iskolaorvos, védőnői szolgálat) biztosító új háziorvosi rendelő létrehozása Tomajmonostora és Tiszaszentimre-Újszentgyörgy települések/településrész számára, mellyel megteremthetőek az alapellátás kulturált, modern, gazdaságos és a jogszabályi előírásoknak megfelelő körülményei bruttó 100 millió Ft összegben.

 

Az új épület a település több egészségügyi szolgáltatását integrálja egy épületbe. A felújítás figyelembe veszi az akadálymentesítés, energiahatékonysági szempontokat. Eszközbeszerzés eredményeképpen az alapellátáshoz és új egészségügyi szolgáltatások bevezetéséhez, valamint jogszabály szerinti minimumfeltételek biztosítása érdekében 88 db eszköz beszerzése valósul meg.

 

Szolgálati lakás felújításával (hőszigetelés 248,59 m2 + 20,39 m2 összesen 268,98 m2) a jelenlegi háziorvosi szolgálati lakás bővülése valósulna meg – mely jelen projekt keretében az energetikai korszerűsítés (hőszigetelés, homlokzati nyílászáró csere) valósulna meg.

 

Közvetett cél/eredmény: Az egészségügyi alapellátás – összefont háziorvosi, házi gyermekorvosi, védőnői, iskola egészségügyi szolgálat - tárgyi infrastruktúrájának fejlesztése, az új orvosi rendelő építésével a két egészségügyi szolgálat (háziorvosi és védőnői) egy épületbe történő integrálása, komplex akadálymentesítés és az ellátás tárgyi feltételeinek fejlesztése valósulna meg sikeres pályázat esetén.

 

A beszerzendő eszközökkel a helyben végzett vizsgálatok eredményeképpen csökkenthető a településre jellemző öt leggyakoribb megbetegedés okozta halálozás, javítható a betegek életminősége. Az új épület lehetőséget biztosít új egészségügyi szolgáltatások bevezetésére (terhes torna, gyógytorna stb.)

 

A projekt általános célja az ellátási területen élő 1014 fős együttes lakosság életminőségének növelése, az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés megteremtése, a szolgáltatási hiányok megszüntetésével, a területi egyenlőtlenségek csökkentése.

 

A projekt várható befejezési ideje 2018. október 03.
A projektről további információ a www.tomajmonostora.hu oldalon olvasható.
További információ kérhető: Fazekas Szabolcs Polgármester
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet
telefon: +36/59 356-301

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

- Közbeszerzési Eljárási Dokumentum

- Ajánlattételi felhívás módosítása

- Engedélyek

- Költségvetések

- Záradékolt engedélyes tervlapok

- Akadálymentesítés

- Energetikai tanúsítvány

 

Kiviteli tervek:
- Építész kiviteli tervek
- Gépész kiviteli tervek
- Villamos kiviteli tervek
- Út és parkoló kiviteli tervek
- Orvosi lakás kiviteli tervek

 

Bontási Jegyzőkönyv:
- Bontási jegyzőkönyv és jelenléti ív

 

Összegzés:
- Összegzés az ajánlatok elbírálásáról

- Összegzés az ajánlatok elbírálásáról módosított

 

Szerződés:
- Fedezetigazolás
- Biztosítási kötvény
- Építés kivitelezési vállalkozási szerződés

 

Utoljára frissítve 2019 július 02., kedd 13:13
 
Copyright © 2024 Tomajmonostora Község Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad szoftver.
Magázó magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal
 

e-Ügyintézés

 

Pályázati eredmények

ÉAOP-5.1.2/D-2-09-2009-0013 Csapadékvíz elvezetés

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér

Magyarország.hu